WatchOS 10, iOS 16.6.1 ile eşleşmiyor

Makaleler
18
Selam, Apple'ın en son tanıttığı akıllı saat ve telefon yazılım güncellemelerini aldıktan sonra iOS 17'nin kullanıma elverişli olmadığına karar verip 16.6.1 sürümüne downgrade yaptım. Telefon sıfırlandığından dolayı saat ve telefonu tekrar eşleştirmem gerekiyordu ancak bunu denediğimde watchOS 10'un sadece iOS 17 ile eşleşeceğine dair bir uyarı aldım. Yani 1 gün önceki iOS sürümü, 1 gün sonra akıllı saatten bilgi çekmek için elverişsiz hale gelmiş gibi bir saçmalık söz konusu. Watch sürümü düşmediğine göre, benim de iOS 17 yükleme gibi bir şansım olmadığından saati çıkarıp çekmeceye kaldırdım. Bunun bir çözümü var mı?

Ekran sürem 7-8’lerden maksimum 2.5 olacak şekilde düşmüştü. Bu 2.5 saatin sadece 45 dakikası sosyal medya geri kalan genelde sadece PDF okumak bu arada. Her Whatsapp mesajı yanıtlamama %1 şarj düşüyordu.
Hocam ben iPhone 11 kullanıyorum 17.0'a geçtim şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. 16.4'ten 16.6'ya geçtiğim ilk gün telefon çok ısınıyordu sizin gibi maksimum 2.5 saat gitmişti ayrıca hızlı hızlı %1 düşüyordu. Biraz kapattım telefonu soğumasını bekledim sonra şarja takıp %100'de çıkardıktan sonra bi sıkıntı kalmamıştı.

Arka planda yenileyi kapattınız mı? Öyle bir ayar vardı ben onu kapatınca iyileşti biraz, telefonu aç kapa vb. yaptınız mı?
Hayır hocam denemedim, 2 gün kullandım baktım düzeleceği yok döndüm tekrar.

Telefonunuz nedir?
iOS 17'nin genel sürümünde çok sorun yaşamıştım bende, betaya geçince sorunlarım kalktı. Betaya geçmeyi deneyebilirsin.

Hocam böyleyse hiç normal değil Apple desteğe yazın. Bu arada merak ettim cihaz modeliniz neydi?

iPhone 11 64 GB kullanıyorum. Beta olayını ise bilemiyorum hiç güven vermiyor şimdilik. :/

Hocam ben iPhone 11 kullanıyorum 17.0'a geçtim şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. 16.4'ten 16.6'ya geçtiğim ilk gün telefon çok ısınıyordu sizin gibi maksimum 2.5 saat gitmişti ayrıca hızlı hızlı %1 düşüyordu. Biraz kapattım telefonu soğumasını bekledim sonra şarja takıp %100'de çıkardıktan sonra bi sıkıntı kalmamıştı.
Ben yeniden başlatmadım hiç ancak 2 gün düzenli şarj oldu sabahtan akşama kadar. 2. gün döndüm tekrar.

Bu adada dönmeden önceki batarya durumu şu şekilde;
IMG_0011.png

iPhone 11 64 GB kullanıyorum. Beta olayını ise bilemiyorum hiç güven vermiyor şimdilik. :/

Ben de SE 2 kullanıyorum hocam, ayni SoC'u kullaniyor ve nedense sadece A13'te sorunlar gözüküyor. Beta deneyin olmazsa yine downgrade yaparsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı