Tabiki
Discord'ta geçebiliriz fakat Discord isim ve etiket paylaşmak forumda yasak mı bilmiyorum.
Hocam Waterfox hakkında daha detaylı bir araştırma yaptım ve Browser'ın gündelik kullanım için uygun olmayacağını düşündüm. Bu browser bir Github projesi olduğunu öğrendim ve reklam amaçlı bazı önemli olmayan verileri gönderdiğini öğrendim, bu Browser daha çok developer'lar için yapılmış bir browser. Açık kaynak kodlu olmasının sebebide bu herhalde. Browser'ın güvenli olmadığını söylemiyorum. Eğer bu Browser'ı kullandıysanız ve çeşitli yerlerde oturum açtıysanız (Spotify'da oturum açmak gibi) bir şey olmaz, verilerim çalındı mı diye korkmanıza gerek yok. Zaten çoğu veriye Browser kendisi bile erişemiyor fakat dediğim gibi bu Browser gündelik kullanım için değil, daha çok Geliştiriciler için bir Browser bu nedenle de Browser'ı kullanmamaya karar verdim. Fikrimide size paylaşmak istedim. Bide şunu ekleyeyim; Browser'da Microsoft Teams, Canva gibi sitelere giriş yapamıyorsunuz, buda Browser'ın gündelik kullanım için uygun olmayacağının bir diğer sebebi ama Browser'dan memnun kaldıysanız kullanmakta sorun olmaz. Zira hızlı ve Güvenli bir browser. Brave Devam