grafikibrahim24
Decapat
Müşterim yapacağım logonun watermark olacak şekilde olmasını rica etti fakat ben bunun ne demek olduğunu bilmiyorum açıklarsanız size zahmet 
Hocam çok teşekkür ederim açıklaman için. Telif filigranı nasıl bir şey oluyor Yani biraz açar mısın sana zahmet?Watermark'ın Türkçe karşılığı filigrandır, logoya ona ait bir telif filigranı koymanızı istemiş olabilir.
Tamamdır hocam sağ olGrafik ve tasarımla ilgili çok tecrübem yok fakat yaptığınız çalışma her ne ise ona ait olduğunu belli edecek sağ alt köşeye ufak bir yazı gibi, hani eskiden selfie çekerken retrica vardı resimlerin sağ alt köşesinde retrica yazardı mesela, onun gibi bir şey istediğini tahmin ediyorum.
Teşekkür ederimMicrosoft uygulamalarında filigranı seçince, sayfanın ortasına soluk bir şekilde istediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz. Onunla alakalı da olabilir. Sormanız daha iyi olur.
Müşterim yapacağım logonun watermark olacak şekilde olmasını rica etti fakat ben bunun ne demek olduğunu bilmiyorum açıklarsanız size zahmet![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.