Wath Dogs GTX 760 takılma sorunu

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.765
P

pusat57

Ziyaretçi
U Play'den oyunu başarılı bir şekilde indirdim ve oyuna girdim ama ne girdim. Araba sürmesi berbat bence ve bir de High ayarlarda bile hep takılmalar oluyor. Oyunda optimizazyon sorunu mu var yoksa ekran kartımda mı sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de gtx 770 var ve watch dogs ta ayarlarda otomatik denetlemeyi açıyorum ve ayarları ultraya çekiyor ama sonra oyunda takılmalar oluyor ve ayarları biraz düşürmek zorunda kalıyorum. Fakat oyun gerçekten güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun optimize özürlüsü olduğu doğru. Ama kasmaması lazım. Gt 540m ile kasmadan oynuyorum ?
PC'de benim virüs olduğundan şüpheliyim. Ayrıca kasmıyor takılmalar oluyor. Ayarlarda çok düşük tutmuyorum High hep. Virüs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Korsanı için Crack indirmiştim büyük ihtimal ordan bulaşmış olabilir. Virüs varsa takılmalar filan normal mi?

pusat57, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı