WattMan Arızası ve Bozuk RAM

Klaja1

Hectopat
Merhabalar benim uzun zamandan beri WattMan ayarlarını sıfırladi gibi bir hatam var ve bir forumda okuduğum şeyde RAM ile alakası olabilir diyordu ve Windows bellek tanımlama aracıyla RAM'in bozuk olduğunu gösterdim ve Recep Baltaş da bunun bozuk RAM ile alakası olduğunu garantiledi. Fakat bu WattMan hatası sonrası ve ekran kartı driverini guncellerken bir 5 10 saniye fanlar aşırı hızlı dönüyor ve ben de bunun ekran kartı ile ilgili olacağından şüphelendim ve size sormak istedim. Ekran kartı ile ilgili bir problem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Radeon WattMan, farklı uygulamalarda GPU üzerinde ince ayar yapabilmeyi sağlayan bir özellik.
varsayılan ayarlara sıfırla deyin veya doğru ince ayarları bulup girin sorun düzelecektir...

Radeon WattMan, farklı uygulamalarda GPU üzerinde ince ayar yapabilmeyi sağlayan bir özellik.
varsayılan ayarlara sıfırla deyin veya doğru ince ayarları bulup girin sorun düzelecektir...
Hocam biliyorum kaç kere yaptım da yok sorun büyük ben sadece RAM den mi hata veriyor yoksa ekran kartında da mi sıkıntı var diye sordum çünkü bellek tanımlama aracı ile arattigimda direkt diye hata veriyor ama bu fanların hızli dönmesi bı garip geldi

Hocam biliyorum kaç kere yaptım da yok sorun büyük ben sadece RAM den mi hata veriyor yoksa ekran kartında da mi sıkıntı var diye sordum çünkü bellek tanımlama aracı ile arattigimda direkt diye hata veriyor ama bu fanların hızli dönmesi bı garip geldi
RAM arızası olup olmadığını en net MemTest86 ile öğrenebilirsiniz, en küçük hatayı bile size söyler eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı