WattMan hatası şans mı?

Wattman donanımsal da olabilir yazılımsal da.

Hocam o zaman 4060 mı alayım yeter mı 8gb
Bir yerde okumuştum yeni gelecek oyunlar vram fazla kullanıcak 8 gb yetmeyecek ama nvidia ekran kartlarını 8 gb çıkartmaya devam ediyor diye ama vram optimizasyonu gelir gibi söylenti duyum almıştım

Bir yerde okumuştum yeni gelecek oyunlar VRAM fazla kullanacak 8 GB yetmeyecek ama NVIDIA ekran kartlarını 8 GB çıkartmaya devam ediyor diye ama VRAM optimizasyonu gelir gibi söylenti duyum almıştım.

Hocam DLSS açsan bile yani ne kadar gelebilir ki sırf pazarlamak için 4060 Ti 16 GB çıkardılar olmadı ya bunu alacağım ya da AMD sistem.

Hocam o zaman 4060 mı alayım yeter mı 8gb
8GB yapacağın işlemlere göre değişir. oyunları ultra ayarda oynuyorsan yeni nesilde yetmeyebilir. mesela red dead redemption 2 gibi bir oyunda ayarları fulle 8GB dolmuyor. full ayarlar last of us için yetersiz kalabilir. bunu en iyi anlamanın yolu sistemini aratıp youtube'da videolardan bakman. orada vram kullanımı falan hepsini gösteriyor. ona göre kararını ver.

Hocam DLSS açsan bile yani ne kadar gelebilir ki sırf pazarlamak için 4060 Ti 16 GB çıkardılar olmadı ya bunu alacağım ya da AMD sistem.
4060ti 16GB alabilirsen iyi olur. alamazsan 4060'da yeterli olacaktır. lakin dediğim gibi sistemini youtube'da aratıp iyice incele.

Hocam doğru RDR2 çok yemiyor bir yandan da hiç yeni oyunun yok en yeni oyunum Dying Light 2 diğerleri AC oyunları vs falan. O yüzden 4060 alırım ilerde değişirim ama bakıcam bi teşekkürler

Hocam doğru RDR2 çok yemiyor bir yandan da hiç yeni oyunun yok en yeni oyunum Dying Light 2 diğerleri AC oyunları vs falan. O yüzden 4060 alırım ilerde değişirim ama bakıcam bi teşekkürler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu inceleyebilirsin. gördüğün üzere vram 7GB üstü kullanılıyor lakin yinede dolmuyor. artı olarak, fg açmayı da unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…