Rehber WattMan hatası

Bu sorunun tek çözümü güncelleme beklemek başka çaresi yok eğer ben yaparım diyen varsa gelsin benim kartı ayarlasın parası neyse veririz.

Bu sorunun tek çözümü güncelleme beklemek başka çaresi yok eğer ben yaparım diyen varsa gelsin benim kartı ayarlasın parası neyse veririz.
Birden fazla çözüm yolu mevcut fakat hiçbirinin kesinliği yok. Yine de tek çare güncelleme beklemek diyemeyiz. Rehberdeki adımları teker teker uyguladıysanız notta belirttiğim gibi donanımsal bir arıza da olabilir.

Nasıl düşürdün?

Nasıl düşürdün?

Hocam benim anakartım MSI olduğu için ben şu videodan yardım alarak yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Seninkisi MSI değilse anakart modelini yazıp RAM MHz düşürme yazıp aratabilirsin.

Maalesef işe yaramadı ama teşekkür ederim.

Çözüm Nvidia kartları tercih etmek
Bu mesajı yazıp üzerine Sapphire 6800 XT ekran kartı aldım, bugün kurdum ve neredeyse bütün oyunlarda siyah ekran hatası alıyorum, en iyi ihtimalle FPS drop yaşıyorum. Oyunun ortasında çat diye sistem kapanıyor, hayatımda böyle bir şey yaşamadım. İnanılmaz kötü bir mühendisliği var bu kartların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…