Rehber WattMan hatası

Hocam düşürüp işe yaramamışsa problem farklı olabilir illa RAM MHz'i ile ilgili bir durum olacak diye bir durum yok benim işlemcim maximum 3000 MHz kadar destekliyordu ama 3200'de çalıştığı için düşürüp denedim ve çözüme ulaştım sendeki durumu bilmediğimiz için rehberdeki adımları uygulayıp bir çözüm yolu bulabilirsin belki.

Yararlı bir rehber olmuş hocam elinize sağlık.

Rehberdekiler dahil fazlasını uyguladım. Çözüm underclock.

Ufak bir ekleme yapayım. Bu resimde ki ek seçenekler kısmına tıkladığınız zaman kurulum tipi diye bir seçenek çıkıyor oradan Full install değil de minimal install seçeneğini seçip kurarsanız WattMan hatasını çözüyor.

Bende böyle düzelmişti. Sürekli bu hatayı alıyorum. Bu şekilde kurdum bir daha da o hatayı vermedi. Hatta tamamen düzeltti diyebilirim. Birçok kez normal kurulum ile kurdum yine de hata almadım. Garip bir hata bu.

Hayır. 22.6.1 kullanıyorum ben.
Tamamdır teşekkürler. Bunu da bir deneyeyim işin garip yanı kartıma şöyle bi belirli miktarda underclock yapsam wattman kesinlikle almıyorum ama 1176 mhz kartı 1064'te kullanmak küçük veya büyük algıya göre değişir fps düşüşü yaratıyor.

Hayır. 22.6.1 kullanıyorum ben.
Full install'mi yoksa driver only'mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…