Rehber WattMan hatası

Arkadaşlar Wattman hatasının kalıcı bir çözümü yok maalesef. Bir yeri çözsen başka yerden patlıyor. RAM, driver, ekran kartı, psu, anakart, işlemci, pci-e kablosu gibi gibi tonla sebepten olabiliyor. Ben pci-e kablosundan dolayı alıyordum hatayı, değiştirdim çözdüm sandım, 2 hafta sonra tekrar başladı.

Bende de Plus'e 6700 var, dandik Rampage 500 PSU'da bile Wattman yemiyorum. Demek ki RAM'lerden daha fazla ihtimal var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kişi RAM anakart uyumluluğuna bakmadan RAM alıyor. Özellikle AMD sistemlerin RAM seçtiğini ve anakart RAM listesinden uyumlu RAM almanın önem arz ettiğini bilmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konuya bir süredir bakmıyordum, MPO Windows'un bir modülünün parçası ve enerji tasarrufu sağlıyor. Bu ayarı kapatarak sorunu çözmenin maliyeti belki de ayda 10-15 TL ekstra elektrik faturası olabilir, bu da günümüzde bence değersiz bir şey. Bir çözüm yolu bulduktan sonra paylaştığınız için teşekkürler.

Bugün bende MPO denedim ve siyah ekran sorunum yoktu ama akıcılık sorunum vardı ve bunu cidden sorunsuz bir şekilde çözüyor inanamadım. Siyah ekran sorunu olan kişilerin kesinlikle yapması gereken bir ayar olduğunu düşünüyorum. WattMan konusunda bir çözüm olabileceğini çok düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…