Rehber WattMan hatası

Hocam RAM'lerim 3600MHz fakat Ryzen 5 5600 ise 3200MHz desteklediği yazıyor. Bundan olabilir mi?

Yani sürekli driver çökmesi RAM'den dolayı değildir değil mi? Dün TestMem5 ile test ettim hiçbir sorun çıkmadı.

RAM kaynaklı WattMan çşok oluyor memptest güvenme ben defalarca test yaptım hata çıkmadı garantiye yolladığımda sıfır ürün yolladılar RAM'ler bozuk diye

RAM kaynaklı WattMan çşok oluyor memptest güvenme ben defalarca test yaptım hata çıkmadı garantiye yolladığımda sıfır ürün yolladılar RAM'ler bozuk diye
Şimdi DDU ile driverleri sildim ve son WHQL sürücüsünü kuruyorum. Bakalım hayırlısı. Zaten bilgisayarı aldığım yer olan PC Kolik'e ulaşılamıyor.

Nedense birden WattMan alanların imzalarına göz gezdirmeye başladım,çoğu (%80-%85) gibi bir oran AMD işlemci kullanıyor Intel'de daha mı az hata alınıyor ya da AMD ekran kartı kullananlar sam için AMD işlemci aldığı için mi böyle bilemedim çok acayip ve absürt geldi.

Benim düşüncem anakarta uyumlu olmayan ram satın almaları ( amd ram seçer ) ve yetersiz power kullanmaları gibi ihtimaller daha ağır basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…