Çözüm WattMan hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, uzun zamandır WattMan hatası ile sorunlar yaşıyordum. Bende oluşan WattMan genelde oyunları alta aldığım sırada ekranın siyah olduktan sonra ekran kartı driverımda oluşan bir uyarıydı. En sonunda çözüme ulaştım. Tabii üzerinden 1.5 2 hafta kadar geçmiş olsa da çözüldüğüne inanmak istiyorum. Daha önceleri 2 3 günde bir alıyordum bu hatayı. Çözüme gelecek olursak BIOS üzerinden RAM'lerin Hz hızlarını stok değerlere çektiğimde çözülmüş oldu. Eğer bu konuda çözüm arayıp bulamayan ve bu seçeneği denemeyen arkadaşlar varsa denemesi gerektiğini düşünüyorum. Denemediğim yol kalmamıştı ben de bu şekilde çözdüm. Umarım herkesin olumlu sonuçlanır saygılar.

Ekran kartınız neydi?
Msi rx 6800

Dostlar üzülerek söylemem gerekiyor. Bugün wattman hatası aldım maalesef bu da bir çözüm sunmadı. Ekran kartını elden çıkartmanın vakti geldi ama umarım birileri çözümü bulmuştur. Bulduysa ne mutlu bana iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Msi rx 6800

Dostlar üzülerek söylemem gerekiyor. Bugün wattman hatası aldım maalesef bu da bir çözüm sunmadı. Ekran kartını elden çıkartmanın vakti geldi ama umarım birileri çözümü bulmuştur. Bulduysa ne mutlu bana iyi günler dilerim.
Valla üzüldüm hocam geçmiş olsun. Bazı arkadaşlar PSU'dan kaynaklandığını falan söylüyolardı. PSU neydi sizin? Ben de 6800 almayı düşünüyordum şu an soğudum tekrar. 6000 serisinde de bu sorunlar devam ediyor anlaşılan. Az veya çok. 10 kişiden 4ünde bile böyle sıkıntılar varsa insanlar o kadar para verip o riski almak istemez haliyle.

Bu konuyu denediniz mi?

Valla üzüldüm hocam geçmiş olsun. Bazı arkadaşlar PSU'dan kaynaklandığını falan söylüyolardı. PSU neydi sizin? Ben de 6800 almayı düşünüyordum şu an soğudum tekrar. 6000 serisinde de bu sorunlar devam ediyor anlaşılan. Az veya çok. 10 kişiden 4ünde bile böyle sıkıntılar varsa insanlar o kadar para verip o riski almak istemez haliyle.
Corsair RM 850x. Nvidia'dan şaşılmaz verdiğim paranın yarısına dahi satamam bu şekilde. Evet çok güçlü bir kart vram i çok tatmin ediyor fakat böyle bir kronik sorun için değmez.

Bu konuyu denediniz mi?
Çoğunluğunu denedim sonuç alamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı