WattMan hatasından sonra bilgisayarda donmalar yaşanması

Makaleler
9
Yer
Antalya
R7 250 diye bir ekran kartı kullanıyorum ve ben dün Valorant oynarken: Siyah ekran oldu sonra WattMan hatası verdi fakat dünden beri bir sürü oyun girdim ve WattMan hatası vermedi, ama o WattMan hatasını verdikten sonra bilgisayarda bazen kasma bazen ise donma olayları yaşıyorum bilgisayar donuyor 5-10 saniye sonra düzeliyor. Oyunlarda ani donma ani FPS düşüşleri yaşıyorum, 130 FPS alırken aniden 20'ye kadar düşüyor. MSI Radeon R7 250 OCV11 2 GB, Xeon X3440, 8GB DDR3.
@Recep Baltaş.

Son düzenleme:
R7 250 diye bir ekran kartı kullanıyorum ve ben dün Valorant oynarken: Siyah ekran oldu sonra WattMan hatası verdi fakat dünden beri bir sürü oyun girdim ve WattMan hatası vermedi, ama o WattMan hatasını verdikten sonra bilgisayarda bazen kasma bazen ise donma olayları yaşıyorum bilgisayar donuyor 5-10 saniye sonra düzeliyor. Oyunlarda ani donma ani FPS düşüşleri yaşıyorum, 130 FPS alırken aniden 20'ye kadar düşüyor. MSI Radeon R7 250 OCV11 2 GB, Xeon X3440, 8GB DDR3.
@Recep Baltaş.
Sürücü ayarları bozulmuş olabilir yeniden veya farklı bir sürüm indirip deneyebilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı