Wattman'ın sebebine göre değişir. Kart kaynaklı ise alınmaz ama Wattman onun sistemi kaynaklı ise sizin için hiçbir sıkıntı yok. Sonuçta PC'de ki tutarsız ve sıkıntılı herhangi bir donanım veya yazılım hatası Wattman'a sebebiyet veriyor.İyi günler çok uygun bir fiyata Gigabyte RX 570 buldum. Kartın tek sorunu WattMan. Satıcı voltaj düşürüldüğünde sorunun kalktığını söylüyor. Sizce alınır mı? Kullanımda sorun yaşatır mı?
İyi günler çok uygun bir fiyata Gigabyte RX 570 buldum. Kartın tek sorunu WattMan. Satıcı voltaj düşürüldüğünde sorunun kalktığını söylüyor. Sizce alınır mı? Kullanımda sorun yaşatır mı?
Alma diyip geçmek mantıklı olmayabilir, kartın fiyatına denk neler var incelemek lazım.İyi günler çok uygun bir fiyata Gigabyte RX 570 buldum. Kartın tek sorunu WattMan. Satıcı voltaj düşürüldüğünde sorunun kalktığını söylüyor. Sizce alınır mı? Kullanımda sorun yaşatır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.