WattMan sorunu olan RX 570 alınır mı?

• Konuyu başlatan Noiseo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 70

Noiseo

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler çok uygun bir fiyata Gigabyte RX 570 buldum. Kartın tek sorunu WattMan. Satıcı voltaj düşürüldüğünde sorunun kalktığını söylüyor. Sizce alınır mı? Kullanımda sorun yaşatır mı?

Alınmaz, bile bile lades.

hocam teknoloji işi biraz da şans işi elimde rx570 vardı hiç wattman yemedim mesela

İyi günler çok uygun bir fiyata Gigabyte RX 570 buldum. Kartın tek sorunu WattMan. Satıcı voltaj düşürüldüğünde sorunun kalktığını söylüyor. Sizce alınır mı? Kullanımda sorun yaşatır mı?
Wattman'ın sebebine göre değişir. Kart kaynaklı ise alınmaz ama Wattman onun sistemi kaynaklı ise sizin için hiçbir sıkıntı yok. Sonuçta PC'de ki tutarsız ve sıkıntılı herhangi bir donanım veya yazılım hatası Wattman'a sebebiyet veriyor.

Bedavaya veriyorsa neden alınmasın. 1000TL falan diyorsa satıcı bir deneyebilirsiniz. Fazlasını vermenizi önermem.

Alma diyip geçmek mantıklı olmayabilir, kartın fiyatına denk neler var incelemek lazım.
RX 570 e pekala undervolt işlemi yapılarak kullanılabilir,kartın fiyatını 1200 gibi varsayarsak aynı fiyata GT1030 lar var,1500 e RX560,2000 e 1050ti lar var gibi gibi
Eğer düşük voltajda gerçekten WattMan sorunu çıkmıyorsa max ederini yukarıda söylendiği gibi 1000,en kötü 1200 düşünerek alabilirsin. Aynı fiyata alınacak GT1030 ciddi oranda daha zayıf bir kart çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı