Wax vs saç köpüğü

• Konuyu başlatan EloxBr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.200

EloxBr

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, saçım düz ve ortadan ikiye ayırıyorum ama saçlarım gözümün önüne geliyor ve sabit kalmıyor. Sizce wax mı, saç köpüğü mü yoksa deniz tuzu spreyi mi kullanmalıyım?

Deniz tuzu spreyi bir yerden sonra zararlı sanırım. Ama hemen hemen aynı işlevlere sahip saç köpüğü ile. Wax iğrenç bir şey kullanılması yasaklanmali.

Ben wax öneririm kendim kıvırcık dalgalı saçlı olmama rağmen mat wax kullanıyorum diğer waxlar gibi ıslak bir görünüm vermiyor istediğim şekilde kalıyor saçlarım gün boyu.
Köpük kullanacaksan da derecesine göre al en son numaradaki köpükler saçı taş gibi yapıyor sen şekil veremeden kuruyor zaten.
Erkekler için tüm saç ürünlerinin mantığı hemen hemen aynı hepsi saçı sertleştirip şekil vermek için deniz tuzu spreyinin bir etkisini göremedim ben tabii markadan markaya değişir.

Deniz tuzu spreyi bir yerden sonra zararlı sanırım. Ama hemen hemen aynı işlevlere sahip saç köpüğü ile. Wax iğrenç bir şey kullanılması yasaklanmali.
Ben wax öneririm kendim kıvırcık dalgalı saçlı olmama rağmen mat wax kullanıyorum diğer waxlar gibi ıslak bir görünüm vermiyor istediğim şekilde kalıyor saçlarım gün boyu.
Köpük kullanacaksan da derecesine göre al en son numaradaki köpükler saçı taş gibi yapıyor sen şekil veremeden kuruyor zaten.
Erkekler için tüm saç ürünlerinin mantığı hemen hemen aynı hepsi saçı sertleştirip şekil vermek için deniz tuzu spreyinin bir etkisini göremedim ben tabii markadan markaya değişir.
Urban care saç waxı önermişlerdi bana ayrıca saçımı ne kadar kısaltırmam gerekiyor bilmiyorum

Urban care saç waxı önermişlerdi bana ayrıca saçımı ne kadar kısaltırmam gerekiyor bilmiyorum
Daha önce kullandım , dediğim gibi saça parlak bir görüntü vermiyor o konuda baya iyi.
Eğer saçını elinle istediğin hale getirdikten bir kaç dakika sonra bozuluyorsa wax veya saç spreyi kullanabilirsin sen istediğin şekli verdikten sonra ikisi de şekil verdiğin gibi sabitleyecek sonuçta.
Saç spreyini uzaktan sıkıyorsun , waxı elinle saça yediriyorsun çok bir farkları yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı