İlk verdiğin Github sayfasını koplayarak çözdüm. Ancak hâlâ Waydroid'i açamıyorum. Wayland'de denedim. Tam açılacak gibi oldu ancak kapandı. Mavi bir ekran geldi.İlk verdiğim mi 2. verdiğim mi çözdü sorunu?
Son düzenleme:
İlk verdiğin Github sayfasını koplayarak çözdüm. Ancak hâlâ Waydroid'i açamıyorum. Wayland'de denedim. Tam açılacak gibi oldu ancak kapandı. Mavi bir ekran geldi.İlk verdiğim mi 2. verdiğim mi çözdü sorunu?
İlk verdiğin Github sayfasını koplayarak çözdüm. Ancak hâlâ Waydroid'i açamıyorum. Wayland'de denedim. Tam açılacak gibi oldu ancak kapandı. Mavi bir ekran geldi.
waydroid-show-full-ui
komutunun çıktısını atar mısın?Komut yok diye. Galiba Log'unu istiyorsunuz. Aşağıya koydum.waydroid-show-full-ui
komutunun çıktısını atar mısın?
Hayır.Komut yok diye. Galiba Log'unu istiyorsunuz. Aşağıya koydum.
Log: [19:50:02] Run waydroid -h for usage information.
waydroid show-full-ui
olarak gir komutu. Waydroid'i ayırmamışım komuttan yanlışlıkla.Cinnamon deneysel Wayland özelliğine sahip. Deneysel ayarları açtıysa Wayland kullanabilir.Waydroid için Wayland destekleyen bir masaüstü ortamı kullanmanız lazım. Linux Mint'in sunduğu hiçbir arayüz ise Wayland desteğine sahip değil.
Waydroid'den önce ya KDE Plasma'ya da GNOME kurmanız lazım. Wayland destekleyen masaüstü ortamı için. Ya da bunlardan birini kullanan bir dağıtım.
Eğer edindiyseniz ondan sonra Waydroid'in wikisinden takip edip kurmanız lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.