Waziowl Ogm Pro v2 vs Lamzu Maya X


Şahsen tercihim V2 olurdu.
 
Beni korkutan da buydu, çünkü ilk kullandığım dandik mouse bile Rampage Phoenix Smx_R22 modeli ergo bir mouse modeliydi. Eğer simetrik olması alışkanlığa göre çok rahatsız ettirebiliyorsa Waizowl ogm pro v2 seçeceğim galiba, bu arada DaV3 shape'ine çok benzeyen ve bu kalitelerde kronik olmayan mouse öneriniz varsa yine söylerseniz sevinirim. Şimdilik Waizowl'un Hades rengini bekleyeceğim.
 
Eski şikayetleri görmüşsündür.
V2, en çok palm tutuşa uygun olan model. Maya X ise relaxed claw ve eli orta büyüklükte olanlar için palm içinde de oldukça uygun. Yani, bence en rahat Maya X'i tutarsın. Yine de sana kalmış, şu an kullandığın mouse ile relaxed claw rahat tutabiliyorsan, V2’yi de düşünebilirsin.
 

Hevesini kırmak gibi olmasın zeusu 6 aydır bekliyorum gelmiyor.
 
Hevesini kırmak gibi olmasın zeusu 6 aydır bekliyorum gelmiyor.
Hocam yakın zamanlarda Hades stoğu yenilenmiş fakat olduğu gibi bitmiş gibi. Yenisi ne zaman geleceği konusunda emin değilim fakat olmadı başka renklere yönelebilirim. Gaming gen tr'de Wraith'den daha ucuza Kanagawa wawe modeli var o da hoşuma gitmişti fakat orijinal satıcı falan mı bilmiyorum, bilginiz var mı?
 
Waızowl ürünlerini yeni tedarik etmeye başladılar, resmi Türkiye distribütörü.
 

Tabii ki hocam Gaming.Gen.TR TR'yi wraithten daha çok sevip daha fazla güvenirim.
 
Tabii ki hocam Gaming.Gen.TR TR'yi wraithten daha çok sevip daha fazla güvenirim.
Waızowl ürünlerini yeni tedarik etmeye başladılar, resmi Türkiye distribütörü.
Teşekkür ediyorum, hades gelmezse son çare Gaming Gen sitesinden Kanagawa Wawe almak olacak gibi, hem Kanagawa Wawe seçeneğini de beğenmiyorum diyemem. Sadece hades modeli çok güzel geliyor.

Hocam son bir sorum olacak, reddit incelemelerinde modelin yan tuşlarının biraz sert ve içi boş gibi hissettirdiğini söylemişler, siz böyle hissettiniz mi?
 
İçi boş hissini anlamadım ama evet birazcık sert kaçıyor diğerlerine göre. Tam böyle Mouse 1 ile orta tuş sertliğinin ortası diyebiliriz. Tercihine bağlı benim hoşuma gitti aslında.

Tabii ki hocam Gaming.Gen.TR TR'yi wraithten daha çok sevip daha fazla güvenirim.
Gaming.gen ile pek tecrübem olmadı lakin Wraith 'de ürünlerin arkasında duran ve onarım/servis konusunda aşırı hızlı bir firma. Beni mağdur etmemişlerdi ve çok hızlı hareket etmişlerdi 2 kez. Ben o konuda Wraith 'e güvenmenizi tavsiye ederim.
 
Gaming.Gen.TR'den 3600 liraya Waizowl Ogm Pro v2 Kanagawa Wawe sipariş ettim bugün, elime gelince geri dönüşlerimi yazacağım alacak varsa burdan bakabilsin diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…