Fare elime ulaştı, elime tam uyuyor. Gerçekten de "coating" denen o muhabbet harbiymiş, dokusu gerçekten olağanüstüydü ve eli öyle bir kavrıyordu ki fareyi düşürmeden havada tek parmağınızla tutabiliyordunuz. Yazılımı gayet yeterliydi ve kurulumu da basitti. Bazı değerlendirmelerde farenin yan tuşlarının sert veya içi boş hissettirdiği söylenmişti ve bu durumu kontrol ettim. Hayır böyle bir durum yok hatta yan tuşlara tıklaması gerçekten rahatlatıyor, sırf keyfine tıkladığımı hatırlıyorum. Bu mouse her şeyiyle çok güzel fakat bir tane eksisi diyebilir misiniz bir durum var, bu durum benim mouse padimin kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir fakat başlarda fareyi kullanırken mousepad üzerinde gezdirmek daha zor gibiydi, veya sürtünme çok gibiydi. Kelimelere çok dökemedim ama anladınız umarım, ama bu mouse modelini kullanılışımın üçüncü saatinde falan ben mi alıştım yoksa giyince açılır muhabbeti mi bilmeyerek mouse'da o sürtünmeme ve yavaşlık hissini gitmiş veya ben hissetmiyorum. Tabi eğer bu gerçek bir sorunsa da pek büyük bir durum değil, obsidian dot skates falan takarsam (sorun devam ediyor gibiyse) durum düzelir diye düşünüyorum. Onun dışında eksi sayılmaz fakat alışana kadar garip bir durum yaşadım. Şöyle ki ben normalde fare kullanırken elimden kaymasın diye serçe parmağımı palm grip gibi tutarım fakat kaymasın diye serçe parmağım hafif mouse'u yukarı kaldırır gibi tutar. Bu mouse'un coatingi çok iyi olduğundan serçe parmağımla yukarı kaldırdığımda fare de yukarı kalkıyordu. Fakat sonradan alıştım ve bu sorunu yaşamıyorum, benim gibi garip tutmuyorsanız zaten bu sorunu yaşamazsınız.
Değerlendirmem böyleydi, fare kesinlikle bu fiyata alınır, öneriyorum.