Waziowl Ogm Pro v2 vs Lamzu Maya X

Sesin farklı olmasıda normalmiş zaten bu çoğu ergo farede olan bir şey ve çoğu zaman bilinçli olarak koyuluyor.

El ölçüleriniz ve tutuşunuz nedir ?

El ölçüleriniz ve tutuşunuz nedir?

Hiç ölçmedim. Palm haric her sekilde tutuyorum fareyi. O anki rahatima gore. Hepsinde çok rahat. Palm i ben sevemiyorum.

Waizowl ogm Pro V2 almayı düşünüyorum. Poseidon ile typo arasında kaldım. Switch farkları var mı?

Evet typo da raesha optikler var poseidonda Omron optik.

Hangisini tercih etmem daha doğru olur? Performansa etki edecek belirgin farklar var mıdır? Lamzu maya X ile bu mouse arasında kaldım. Ve buna daha yakınım.

Hangisini tercih etmem daha doğru olur? Performansa etki edecek belirgin farklar var mıdır? Lamzu maya X ile bu mouse arasında kaldım. Ve buna daha yakınım.

Omron optikleri sevmiyorum hem hissiyat olarak kötü gelmişti hem de Omron optiklerde yaygın olarak belli bir yay sesine benzer ses geliyor switchten ikisi de optik olduğu için performans farkı olacağını sanmam ogm Pro V2 var bende kullanıyorum ve Omron optikli mouse da var ve raesha ses ve hissiyat olarak bana göre çok daha iyi Omron'dan.

Çok teşekkür ederim hocam son olarak Lamzu maya X mi yoksa bu mouse mu? Tercihimi hangisinden yana kullanmam daha doğru olur sizce?

Çok teşekkür ederim hocam son olarak Lamzu maya X mi yoksa bu mouse mu? Tercihimi hangisinden yana kullanmam daha doğru olur sizce?

Ben ogm Pro V2 tercih ettim Lamzu maya X e göre bana kalırsa daha iyi üstelik ogm Pro v2'nin dış kaplaması şu ana kadar kullandığım en iyisi şekli de çok iyi hybrid olduğu için çok rahat bir mouse.

Ben ogm Pro V2 tercih ettim Lamzu maya X e göre bana kalırsa daha iyi üstelik ogm Pro v2'nin dış kaplaması şu ana kadar kullandığım en iyisi şekli de çok iyi hybrid olduğu için çok rahat bir mouse.
Waizowl ogm Pro V2 typo alacağım o zaman. Tekrardan teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…