Waziowl Ogm Pro v2 vs Lamzu Maya X

Rica ederim bende bayıldım müptelası oldum resmen şahane bir şey.
Hocam bir şey soracağım sizde sol klik milimle sağ sola oynuyor mu? Bende oynuyor da sorun yaratırmı bilmiyorum.

bi de sanki bi ses farklılığı var sol ve sağ click arasında.

Sağ sol minik sallanma bende de var ama kullanım anında sıkıntı yaratacak değil bu normla yani.
Bende reddite baktım evet normalmiş bu neredeyse her plastik mouseta varmış. Yinede aşırı güzel bir mouse Relaxed claw/Claw oynadığım halde mouse elime tam oturuyor.

Bende Reddit'e baktım evet normalmiş bu neredeyse her plastik farede varmış. Yine de aşırı güzel bir mouse relaxed claw/Claw oynadığım halde mouse elime tam oturuyor.

Ergosu o kadar agresif olmadığı için bende claw bile tutabiliyorum fareyi her şeyiyle harika mouse sesin de normal olduğunu düşünüyorum optik switchler olduğu için.

Bende reddite baktım evet normalmiş bu neredeyse her plastik mouseta varmış. Yinede aşırı güzel bir mouse Relaxed claw/Claw oynadığım halde mouse elime tam oturuyor.
Hocam ben de teyit ettim, aşırı milimlik bir oynama var fakat siz diyene kadar hissetmemiştim. Sağ click sol click sesleri aynı geliyor. Ben birazcık garip olmama rağmen, açıklamak gerekirse normalde palm kullanırken bazen fps oyunlarında aşırı odaklandığımda anlık relaxed claw/claw veya fingertrip bile geçebiliyorum fark etmeden. Bu mouse tüm tutuşlarımı desteklediğinden çok işime yarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı