Elimde Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk var. Kasada takılı ama uzun zamandır kullanmıyorum, depoladığım yaklaşık 150 GB'lık film ve şarkılar var o kadar. Herhangi bir sorun, kusur yok. Yapmamı istediğiniz bir test varsa yapıp paylaşırım.
Net bir fiyat düşünmedim, makul tekliflerde bulunursanız değerlendirebilirim.
Elden satış önceliğim ( Ankara ). Elden almak isterseniz anlaştığımız takdirde ofisimin konumunu atarım gelir inceler alırsınız. Şehir dışına satışı ancak ödemeyi aldıktan sonra alıcı ödemeli olacak şekilde istediğiniz kargoyla ( Yurt içi, Aras, Sürat, MNG ve PTT ofisime yakın ) kargolayabilirim. Profilimden alış - satış geçmişime bakabilirsiniz. Forum içinde de birçok alışverişim oldu. Referanslarım mevcut.
Net bir fiyat düşünmedim, makul tekliflerde bulunursanız değerlendirebilirim.
Elden satış önceliğim ( Ankara ). Elden almak isterseniz anlaştığımız takdirde ofisimin konumunu atarım gelir inceler alırsınız. Şehir dışına satışı ancak ödemeyi aldıktan sonra alıcı ödemeli olacak şekilde istediğiniz kargoyla ( Yurt içi, Aras, Sürat, MNG ve PTT ofisime yakın ) kargolayabilirim. Profilimden alış - satış geçmişime bakabilirsiniz. Forum içinde de birçok alışverişim oldu. Referanslarım mevcut.