WD 1TB HDD %100 Sorunu

UmutJSA93

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Disk kullanımi hep %100 oluyordu. Format attım. 3 ay sonra oyun inerken disk ayrıştırma hatası verdi.
Kasadan çıt diye sesler geliyor. Bazi programlar hata veriyor. Bilgisayar açılırken uzun süre bekliyor disk kullanımi %100 olarak başlıyor. HDD Tune ile taradım kırmızilar çıkti. Sorun galiba HDD. Çözümu var mı? Yoksa aynısından alayım mı?
Bir de SSD Samsung 860 EVO alıp ona Windows kursam sorunlu HDD'yi oyun için depolasam olur mu?

Arkadaşlar merhaba. Disk kullanımi hep %100 oluyordu. Format attım. 3 ay sonra oyun inerken disk ayrıştırma hatası verdi.
Kasadan çıt diye sesler geliyor. Bazi programlar hata veriyor. Bilgisayar açılırken uzun süre bekliyor disk kullanımi %100 olarak başlıyor. HDD Tune ile taradım kırmızilar çıkti. Sorun galiba HDD. Çözümu var mı? Yoksa aynısından alayım mı?
Bir de SSD Samsung 860 EVO alıp ona Windows kursam sorunlu HDD'yi oyun için depolasam olur mu?
Alabilirsen SSD al.

Buraya yazmadan önce bilgisayarı kapatıp açmıştım. Ve hala anakart ekranında donüyor. Zararsız bir şekilde bilgisayarı nasıl kapatabilirim?
Aynı HDD alsam sorun olur mu?
Aynı HDD alsam sorun olur mu?
HD Tune testinde daha yarıya gelmeden 20 Bad Sector çıktı.
Konu kilit yeni HDD alacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı