WD 6 TB NAS ve Normal Harddisk Farkı

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Bugün WD marka 6TB harddisk aldım. WD60PURX model, bu harddisk sanırsam güvenlik ve kamera sistemleri içinmiş. Ben bunun ile oyun oynasam sıkıntı olur mu?

Bu arada 500 TL uygun olduğu için aldım 0 paketi hiç açılmamış. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama alanı fazla, yazma ve okuma hızları düşüktür. Uzun ömürlü ve normal HDDlerden daha dayanıklıdırlar. Fakat genelde server ve kamera sistemlerinde kullanılırlar oyun oynanabilir mi, Evet. Değer mi, Hayır. Yükleme ekranlarında çok uzun süre beklersiniz.

Linkini atar mısınız aldığınız yerin rica etsem?
Link yok maalesef mağazadan alabiliyorsunuz sadece gümrük satış mağazası yazarak bakabilirsin ama mağazadan ürün almalısın

Bu tür HDD'ler depolama alanı fazla olduğu için NAS ve Server gibi sistemlerde kullanılır. Okuma yazma hızı çok düşük olduğundan oyun ve günlük kullanım için kullanamazsınız (kullanırsınız ama 3 yıl beklersiniz en basit yüklemede). Ama büyük bir alan dosya depolama için kullanabilirsiniz. Buyrun detaylı bir okuma yazma hızı tablosu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı