Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

Uzun süredir indirime girmeyen bir ürün. güzel fiyat ihtiyacı olan alabilir.
PCIe 3.0 dan 4.0 a geçmeyi düşünenler için de eğer gündelik işler için kullanıyorsanız pek bir fark göremezsiniz. (K2000 den 980 Proya geçtim gözle görülür bir fark yaşamadım en büyük artısı kapasite artışı oldu benim için) aynı şekilde yoğun bir kullanımınız olmayacaksa soğutucusuz modeli fazlasıyla işinizi görecektir.

Laptopta ısınır diye kasa alırsam ona takacağım. Hadi bakalım hayırlısı

Biz de aldık bakalım. Bu fiyata 1 TB SSD zor bulunurken sanıyorum Tier 1 SSD almış olduk. Buradan kısaca sorayım bu model Samsung 970 EVO Plus'a göre iyi midir? Rakibi 980 PRO'dan ekisi var mıdır bir de?

Biz de aldık bakalım. Bu fiyata 1 TB SSD zor bulunurken sanıyorum Tier 1 SSD almış olduk. Buradan kısaca sorayım bu model Samsung 970 EVO Plus'a göre iyi midir? Rakibi 980 PRO'dan ekisi var mıdır bir de?
Hocam Recep Baltaş inceledi ssd yi kanalda videosu var. Performans olarak 980 Pro dan daha iyi dediğine göre. Bilgi almak isyteyen yada siperiş vermek isteyenler için yararlı bir video olmuş. Bu da linki: (Dakika 6.38 de msi, samsung ve aorus ssd leri ile karşılaştırılıyor.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PCI-e 3 de çalışır mı?

Arkadaşlar ürünü iptal edip 100 TL uygun fiyattan almak istedim fakat iptalim reddedildi. Ürünü 100 TL uyguna almak için bu yola düşmeyin sonra zamanı geçerse veya ürün biterse açıkta kalırsınız ben reddedildiğine bile şükür ettim açıkçası 24 saatte reddedilseydi 3.500 TL'den geri alma mümkünatım yoktu.

PCI-e 3 de çalışır mı?
Çalışır fakat 7.000 değeri göremezsiniz , bana söylenilen o en azından.

İptali farklı gerekçeler göstererek tekrar tekrar deneyin. Gönderime hazırlanıyor aşamasındaki birçok siparişimi iptal edebildim Amazon'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…