Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

Al satçılar bi salında alalım arkadaş ya.

SSD belki 3-4 gün stokta kaldı, bütün forumlarda konusu açıldı, sırf TR’den 5000’den fazla kişi almıştır. Al-satçıların bütün stokları bitirip kullanmak için alanlara stok bırakmadığı bir durum yok bu üründe, fark eden ve parası olan herkes alabildi.

SSD belki 3-4 gün stokta kaldı, bütün forumlarda konusu açıldı, sırf TR’den 5000’den fazla kişi almıştır. Al-satçıların bütün stokları bitirip kullanmak için alanlara stok bırakmadığı bir durum yok bu üründe, fark eden ve parası olan herkes alabildi.
Geç farketmiş olabilir miyiz ? Dün stok bi anda bitti. Az önce şans eseri girip 1 adet iptal sipariş stoğu yakaladım ve aldım.

Agam ben 1 tane söyledim ve hala bekliyorum. Lakin bütün parçalar geldi, depolamam yok bilgisayarı kuramıyorum :D
Aldım bu aradaaa :)

Geç farketmiş olabilir miyiz ? Dün stok bi anda bitti. Az önce şans eseri girip 1 adet iptal sipariş stoğu yakaladım ve aldım.

Geç fark etmiş olmanızın sebebi al-satçılar mı? Ben de birçok fırsat fiyatını kaçırıyorum, üç gün stokta kalmış bir ürünü yakalayamadığım için kimseyi suçlayamam.

Evet en az 30 tane ilan var sarı site kırmızı site vb. yerlerde. E almasanız da millet uygun fiyattan alsa mesela.
Geç fark etmiş olmanızın sebebi al-satçılar mı? Ben de birçok fırsat fiyatını kaçırıyorum, üç gün stokta kalmış bir ürünü yakalayamadığım için kimseyi suçlayamam.

Aldım bu aradaaa :)
Sen geç farkettiysen al-satçıların ne suçu var hocam? 3 gün 4 gün 1800'den satıştaydı ürün. Zahmet edip indirimleri araştırıp görseydin. 15 gündür kovalıyorum demişsin ama demek ki düzgün kovalayamamışsın.

Günlerce sabit beklediği oldu hocam benimkinin. 19 gün falan sürdü elime ulaşması.
Amazon prime günlerinin azizliğine uğradık biliyorum fakat 13 gün oldu siparişin üstünden. İşin kötü yanı ise bugün ya da yarın diğer parçalar gelmiş olacak tek eksiğim depolama birimi olacak ve kasayı monte edip, ürünleri test edemiyorum daha :(

Bu arada alan arkadaşlar için bilgilendirme yapayım;
Ürün kargodan geldiğinde kutunun etiketi açıktı. İade ürünü geldi diye canım sıkıldı. Hemen PC'ye takıp çalışma saati, yazılan toplam veri gibi şeyleri görmek için Harddisk Sentinel uygulamasına girdim. Sıfır saat çalışma, sadece 2 defa açılma değerlerini görünce içim rahatladı. Benimle aynı sorunu yaşayan 1-2 arkadaş daha duydum. Sanırım bir partide fabrikasyon şekilde etiketler düzgün basılmadı veya sonradan kontrol için açıldılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı