Elektronik WD Black SN850 1TB 1.840₺

m2 heatsink var mıydı anakartta ? Bu konularda baya bilgisizim ve yenice sistem topladım. Tek kalan parça m2 o gelince kurulumu gerçekleştireceğim inşallah. SSD için yapmam gereken testler ve sıcaklık değerine, oyun içi oyun dışı nasıl bakacağım birisi öz ama en açıklayıcı şekilde yardımcı olabilir mi ? :)

Tek kalan bileşen. Diğer her şey kutuda kurulmayı bekliyor..
anakartim b550 gaming edge wifi heatsink var. bende ilk masaüstü sistemimi topladım son parçada buydu geldi sistemi kurdum. sizinde sisteminiz hayırlı olsun şimdiden. ben ilk western digital dashboard indirip yeni sürüm yazılımı kurdum. test icin crystaldiskmark sıcaklık, sağlık vs. için wd dashboard yada crystaldiskinfo yu kullanabilirsiniz.

anakartim b550 gaming edge wifi heatsink var. bende ilk masaüstü sistemimi topladım son parçada buydu geldi sistemi kurdum. sizinde sisteminiz hayırlı olsun şimdiden. ben ilk western digital dashboard indirip yeni sürüm yazılımı kurdum. test icin crystaldiskmark sıcaklık, sağlık vs. için wd dashboard yada crystaldiskinfo yu kullanabilirsiniz.
Bahsettiğiniz yazılım bu herhalde değil mi ? Teşekkür ederim bende onu bekliyorum şuan. Çünkü 2 haftadır ürünleri tek tek topladım hepsi geldi bir bu kaldı, neredeyse 250GB pny cs3030 alacaktım windows için ve genel sistem testi için :D Bir de sıcaklık max 41 derece oldu yazmışsınız ya onu bir oyun içinde test mi ettiniz yoksa ne yapmamız gerekiyor max çıktığı dereceyi görmek için ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı