Dashboard uygulaması açıkken zaten o an çalıştığı sıcaklık ve program açıkken çıktığı maksimum sıcaklık değeri yazıyor.Bahsettiğiniz yazılım bu herhalde değil mi ? Teşekkür ederim bende onu bekliyorum şuan. Çünkü 2 haftadır ürünleri tek tek topladım hepsi geldi bir bu kaldı, neredeyse 250GB pny cs3030 alacaktım windows için ve genel sistem testi için![]()
Bir de sıcaklık max 41 derece oldu yazmışsınız ya onu bir oyun içinde test mi ettiniz yoksa ne yapmamız gerekiyor max çıktığı dereceyi görmek için ?
Max sıcaklık diyor ya, yük altında ısınan ürünler mi ssdler onu d bilmiyorum ? Mesela oyun oynarken ya da oyun + video gibi çoklu işlem yaparken ısınır mı ? Max sıcaklığının kaç olduğunu görmek için belli bir teste, belli bir süre sokmak mı gerekli tarzında aslında benim sorum. ( Ekran kartına Furmark testi gibi )Dashboard uygulaması açıkken zaten o an çalıştığı sıcaklık ve program açıkken çıktığı maksimum sıcaklık değeri yazıyor.
aynen o yazılım. crystaldiskmark ile test ederken sonlara doğru crystaldiskinfo ile baktım sıcaklığa sende o şekilde bakabilirsin.Bahsettiğiniz yazılım bu herhalde değil mi ? Teşekkür ederim bende onu bekliyorum şuan. Çünkü 2 haftadır ürünleri tek tek topladım hepsi geldi bir bu kaldı, neredeyse 250GB pny cs3030 alacaktım windows için ve genel sistem testi için![]()
Bir de sıcaklık max 41 derece oldu yazmışsınız ya onu bir oyun içinde test mi ettiniz yoksa ne yapmamız gerekiyor max çıktığı dereceyi görmek için ?
b550 gaming edge wifi hocambu 7k hızı görmek için gen 4 destekli ve m2 yuvasının da gen 4 desteği olan bir anakart kullanmak gerekiyormuş hocam, sizin anakart nedir acaba
bende varHeatsink var mı anakartda ssd için?
Yük altında ekran kartı da işlemci de ssd de otomobilde ısınır. Burada her şey etken anakartın dizaynı, kasanın hava sirkülasyonu vsMax sıcaklık diyor ya, yük altında ısınan ürünler mi ssdler onu d bilmiyorum ? Mesela oyun oynarken ya da oyun + video gibi çoklu işlem yaparken ısınır mı ? Max sıcaklığının kaç olduğunu görmek için belli bir teste, belli bir süre sokmak mı gerekli tarzında aslında benim sorum. ( Ekran kartına Furmark testi gibi )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.