P pilsin Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, daha dün Vatan'dan yeni bir HDD aldım ve sadece bilgisayar ilk açılırken bu ses çıkıyor. HDD WD Blue 1 TB. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu ses normal midir?
Arkadaşlar, daha dün Vatan'dan yeni bir HDD aldım ve sadece bilgisayar ilk açılırken bu ses çıkıyor. HDD WD Blue 1 TB. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu ses normal midir?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.445 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 Normal. Artı 0 Eksi
KS KS P pilsin Picopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 goktug.59 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu ses geliyor. Sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bende de bu ses geliyor. Sorun yaşamadım.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 27 Nisan 2021 #5 Klasik HDD. Artı 0 Eksi