WD Blue SN57 M.2 SSD okuma yazma hızı kaç olmalı?

roldex

Hectopat
M.2 SSD aldım CrystalDiskMark'da fotoğrafta gördüğünüz değerleri alıyorum. Sizce iyi mi normal mi? Pek anlamıyorum. O yüzden soruyorum. Markası WD blue sn570.

Ekran görüntüsü 2023-10-30 121503.png

Ben de bu SSD'ye sahibim. Genel olarak memnunum ama özellikle steam'de oyun güncellerken disk kullanımı 0'a düşüyor ve haliyle internet kullanımı da 0 MB oluyor. Bu esnada eminim internet gitmiyor yani internetle alakası yok, muhtemelen bu SSD'de böyle bir problem var. Siz de test edip geri dönüş yapar mısınız?

Ben de bu SSD'ye sahibim. Genel olarak memnunum ama özellikle steam'de oyun güncellerken disk kullanımı 0'a düşüyor ve haliyle internet kullanımı da 0 MB oluyor. Bu esnada eminim internet gitmiyor yani internetle alakası yok, muhtemelen bu SSD'de böyle bir problem var. Siz de test edip geri dönüş yapar mısınız?
Aynı sorun bende de olduğu için geçen gün bir konu açtım aşşağıda belirttiğim konu bu gün de SSD'den şüphe ettiğimden test ettim bu konuyu açtım
eski konum:

Aynı sorun bende de olduğu için geçen gün bir konu açtım aşşağıda belirttiğim konu bu gün de SSD'den şüphe ettiğimden test ettim bu konuyu açtım
eski konum:
Ben de dün test ettim, ilk haline göre çok çok az bir düşüş var ama sorun SSD kaynaklı muhtemelen. Artı olarak dosya kopyalama esnasında da düşük hızları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı