neden yok?Degerler testte normal ama gunluk kullanimda bu tur testlerin onemi pek yok.
Neden yok?
Aynı sorun bende de olduğu için geçen gün bir konu açtım aşşağıda belirttiğim konu bu gün de SSD'den şüphe ettiğimden test ettim bu konuyu açtımBen de bu SSD'ye sahibim. Genel olarak memnunum ama özellikle steam'de oyun güncellerken disk kullanımı 0'a düşüyor ve haliyle internet kullanımı da 0 MB oluyor. Bu esnada eminim internet gitmiyor yani internetle alakası yok, muhtemelen bu SSD'de böyle bir problem var. Siz de test edip geri dönüş yapar mısınız?
Ben de dün test ettim, ilk haline göre çok çok az bir düşüş var ama sorun SSD kaynaklı muhtemelen. Artı olarak dosya kopyalama esnasında da düşük hızları.Aynı sorun bende de olduğu için geçen gün bir konu açtım aşşağıda belirttiğim konu bu gün de SSD'den şüphe ettiğimden test ettim bu konuyu açtım
eski konum:
Steam: İndirme hızı stabil değil
Steam indirme hızım normalde 11 mb/s iken bir anda 0 KB'a düşüyor sonra tekrar 11'e çıkıp tekrar bir anda 0'a düşüyor sebebi nedir fotoğrafta da mevcut yaşadığım sorun.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.