WD Blue SN570 okuma/yazma değerleri

@eklcrsln PC açılış hızı acayip hızlanacak hissedeceksiniz. Uygulamalar, oyunlar, internette girdiğiniz siteler hepsi daha çok hızlanacak. Hız düşmesi dediğim ise uzun vaadede olacak bir şey. 2 yıl falan. Öyle birkaç ayda ölmez SSD. Zaten HDD kadarda yavaşlamaz.

PC açılışına nasıl etkisi olmaz? HDD kullanırken PC'nin açılıp kendine gelmesini en az 3 dakika bekliyordum. Şu an SSD var ve maksimum 20 saniyede mükemmel bir şekilde kullanıyorum.
Arkadaşın yazdığını yanlış anlamışsın. DRAM'ın olmaması Windows açılışına etkisi olur mu demiş.

Chrome kullandığımdan bilmiyorum. Site donuyor mu yoksa yok mu oluyor?
O sekmede gezerken bi anda böyle beyaz bir hata ekranı geliyor. Yeniden yükleyince tekrar giriyor ama baktığım şeyler toz olup uçmuş oluyor o can sıkıcı kısmı.
1664391111401.png

Arkadaşın yazdığını yanlış anlamışsın. DRAM'ın olmaması Windows açılışına etkisi olur mu demiş.

Pardon. SSD’yi sordu sanmıştım.

O sekmede gezerken bi anda böyle beyaz bir hata ekranı geliyor. Yeniden yükleyince tekrar giriyor ama baktığım şeyler toz olup uçmuş oluyor o can sıkıcı kısmı.
Eki Görüntüle 1530510

Sebebini bilmiyorum ama SSD kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bunun için ayrı bir konu açmanızı öneririm bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı