WD Blue vs Gold vs purple

264523

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
500GB HDD alacağım fakat hangisini almalıyım, pek bilemedim. Fiyatlar birbirine yakın.

Purple güvenlik kameraları için. Blue normal ev kullanıcı için. Black ise render alan, fotoğrafçılıkla uğraşan, dosya düzenleyen veya fazladan performans isteyen kişiler için. Eğer bütçeniz yetiyorsa Black en iyisidir. Ayrıca Gold yerine Black paylaşmışsınız sanırım.

Purple güvenlik kameraları için. Blue normal ev kullanıcı için. Black ise render alan, fotoğrafçılıkla uğraşan, dosya düzenleyen veya fazladan performans isteyen kişiler için. Eğer bütçeniz yetiyorsa Black en iyisidir. Ayrıca Gold yerine Black paylaşmışsınız sanırım.

Başlığa yanlış yazdım:)

Purple 1TB ve fiyatı çok pahalı değil bilgisayarımda sadece depolama amaçlı kullanacağım. İşletim sistemi SSD'de. Belki GTA 5 HDD'ye taşıyacağım. Yani oyun oynatmaz mı?

Purple 1TB ve fiyatı çok pahalı değil bilgisayarımda sadece depolama amaçlı kullanacağım. İşletim sistemi SSD'de. Belki GTA 5 HDD'ye taşıyacağım. Yani oyun oynatmaz mı?
GTA 5'in açılması çok ama çok uzun sürer. Oyun depolamak için 5400 RPM'lik bir güvenlik kamerası diski almak saçma olur. Onun yerine bunu alabilirsiniz.

Ayrıca o HDD'yi satan firma dolandırıcı. Sakın Trendyol'dan alışveriş yapmayın.

500GB kesinlikle önermiyorum. Yıllardır kimse 1TB altı üretmiyor. 500GB'ların hepsi ikinci el alınıp tamir görülüp "yenilenmiş" sıfatıyla satılan ürünler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı