- Makaleler
- 3
3TL fark var. Boşa para vermeye değmez.Teşekkürler, fiyatlarıda aynı sanırım WD alacağım.
3TL fark var. Boşa para vermeye değmez.Teşekkürler, fiyatlarıda aynı sanırım WD alacağım.
Hocam birazda marka takıntısı sanırsam :/ Sandisk'e biraz soğuk yaklaşıyorum.3TL fark var. Boşa para vermeye değmez.
Hocam birazda marka takıntısı sanırsam :/ SanDisk'e biraz soğuk yaklaşıyorum.
Bu modeli ilk defa görüyorum, ssd'lerin kalite kriterini ölçmek de pek mümkün değil gibi. Bu nasıldır acaba ?Kingston'un bu modeli kaliteli ama HyperX'i bu seviyede önermem.![]()
Kingston KC600 SKC600/256G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston KC600 SKC600/256G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sandisk Ultra 3D çok iyi bir SSD. WD Blue ile hiç bir farkı yok.Hocam birazda marka takıntısı sanırsam :/ Sandisk'e biraz soğuk yaklaşıyorum.
Haklı olabilirsiniz hocam ama 3 tl vererekde bir şey kaybetmem heraldeSandisk Ultra 3D çok iyi bir SSD. WD Blue ile hiç bir farkı yok.![]()
TeşekkürlerKesinlikle WD Blue. IOPS, TBW, MTBF her konuda daha iyi ve DRAM bulunuyor.
Ultra 3D ile aralarında bir fark yok. Kontrolcü falan hepsi aynı. Hangisi ucuzsa onu alabilirsin ikisi arasından.
3TL fark var. Boşa para vermeye değmez.
Bu modeli ilk defa görüyorum, SSD'lerin kalite kriterini ölçmek de pek mümkün değil gibi. Bu nasıldır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.