WD Blue vs Seagate

MotoCBR

Hectopat
Makaleler
8
Hangisi daha hızlı ve sessiz çalışıyor ve hangisinde bad sector oluşma ihtimali düşük detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
Bende de Seagate 250 GB HDD var 12 yıldır kullanıyorum kasa masamdan sert bir şekilde düştü başka zamanda HDD elimden düştü sistemde sorun yok ama HDD de 7 tane bad sector oluştu. Ama bozulmadan önce bir HDD'ye göre hızlıydı ve sorunsuzdu.

Son düzenleme:
Seagate dediğiniz diskin modelini Barracuda olarak varsayarsak, istisnasız WD Blue. Tabii WD10EZEX kodlu olmasına dikkat etmek lazım.

Hocam WD kullanmadım ama şunu söyleyebilirim bende uzun süredir Seagate baracuda HDD kullanıyorum sanırım 12 yıl rahat olmuştur tık yok halen taş gibi hiç bad sector hatası da almadım ben senin yerinde olsam Seagate baracuda alır gene devam ederdim şu ana kadar memnun kaldım başka firmaya sapmaya gerek yok.

Hangisi daha hızlı ve sessiz çalışıyor ve hangisinde bad sector oluşma ihtimali düşük detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
Bende de Seagate 250 GB HDD var 12 yıldır kullanıyorum kasa masamdan sert bir şekilde düştü başka zamanda HDD elimden düştü sistemde sorun yok ama HDD de 7 tane bad sector oluştu. Ama bozulmadan önce bir HDD'ye göre hızlıydı ve sorunsuzdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı