WD Blue WD5000LPCX HDD %100 disk kullanımı

Güncelleştirme varmış bir onu yapıp tekrar bakayım ama zaten isteğe bağlıydı güncelleştirmeler.
Sadece öneri verdim. Alıp almamak sana kalmış.

Sordum sadece öneriniz iyi gibi duruyor da kronik sorunu yok değil mi?

Güncelleştirme varmış bir onu yapıp tekrar bakayım ama zaten isteğe bağlıydı güncelleştirmeler.

Sordum sadece öneriniz iyi gibi duruyor da kronik sorunu yok değil mi?

Gördüğüm kadarıyla sorun yaşayan yok.

HDD diskler genellikle yavaştırlar, SSD disklere göre. HD Tune yazılımı ile test yap eğer sorun çıkmazsa devam et veya SSD al.

Sorun çıkmadı ve bir hizmeti kapatınca eskisi gibi oldu yavaşlama gitti ama hala bir Gaming PC'ye göre çok yavaş. Kendi hızını hızlandırmak için SSD mi alayım yoksa biraz daha para verip 4 GB RAM'e 8 GB RAM mi ekleyeyim?

RAM ve SSD ikisi arasında hangisi dersen karmaşık bir durum. Oynadığın oyunların donmaması için SSD fakat Oyunlardaki sistem gereksinimi 8 GB RAM olan oyunlar mı oynuyorsun? O zaman RAM derim. Ama SSD hızını hiçbir şeye değişmem.

Hocam RAM ve islemci kullanımıda bayağı yüksek trojan virüs girmistir yüksek ihtimal. Temiz format ile halledilir. PC'nin ağırlasmasida yüksek disk kullanımından dolayı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…