WD elements harici hard diskim orijinal değil mi?

boraygen

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar.
Dün N11 üzerinden 380TL'ye WD Elements 1TB taşınabilir hard disk aldım. Fakat üstündeki yazıların kalitesi çok kötü. Yazıların konumları ve yazan şeyler de saçma. Hiçbir görselde "My Elements" yazan bir disk görmedim. Ayrıca alt kapağı çok az hareket ediyor ve kablo girişi internette gördüklerimin hepsinde üstte, WD yazan kısımda; benimki ise tam tersi aşağıda. Resimlere bakarak çakma olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

20201028_190051.jpg

20201028_190104.jpg

20201028_190115.jpg

20201028_190043.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar.
Dün N11 üzerinden 380TL'ye WD Elements 1TB taşınabilir hard disk aldım. Fakat üstündeki yazıların kalitesi çok kötü. Yazıların konumları ve yazan şeyler de saçma. Hiçbir görselde "My Elements" yazan bir disk görmedim. Ayrıca alt kapağı çok az hareket ediyor ve kablo girişi internette gördüklerimin hepsinde üstte, WD yazan kısımda; benimki ise tam tersi aşağıda. Resimlere bakarak çakma olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 718085

Eki Görüntüle 718086

Eki Görüntüle 718087

Eki Görüntüle 718084
Bana pek orijinal gibi gelmedi hocam, kutu içeriğinden farklı bir ürün gelmiş. Hız testi yapmanızı öneririm.

Kasası kesinlikle çakma. Altında kaydırmaz silikonları bile yok. Bu WD kalitesi değil. Güvenlik yapışkanı ile gelmesi gerekiyor. Ona dikkat ettin mi? Bana kalırsan N11 üzerinden iade talebi oluştur.

Kasası kesinlikle çakma. Altında kaydırmaz silikonları bile yok. Bu WD kalitesi değil. Güvenlik yapışkanı ile gelmesi gerekiyor. Ona dikkat ettin mi? Bana kalırsan N11 üzerinden iade talebi oluştur.
Yok yok, kesinlikle çakma zaten. Neresinden bakarsan bak çakma. Dün ilk gazla buraya konu açmıştım ama biraz vakit geçtikten sonra incelediğimde emin oldum. İade talebi oluşturdum, yarın kargoya vereceğim.

Aldığınız mağaza hakkında şikayet oluşturun. Sattığı malın farkında olsun.
Mağazanın çok suçu var mı ondan emin olamıyorum. Aynı ürünün sekiz yorumu var, hepsi yüksek puan. Mağaza puanı %100. Kaldı ki kutusu tamamen orijinal. Açılmamış ve iyi paketlenmiş. Böyle bir şey nasıl yaşandı, hiç anlam veremiyorum.

Doğrusu bende mağazaya suç atamıyorum. Fakat ürünü nasıl tedarik ettiği ile ilgili bir durum. Güvenilir olmayan kaynaklardan tedarik etmişse bu mağazanın hatası. Sizin gibi kaç kişi bunu farkedebilirdi. Bunun farkında olmadan alan kullanan kaç kişi bilmeden mağdur duruma düştü. Bana kalırsa bunun bir yaptırımı olması gerekiyor.
Yorumlarda da şöyle bir sorun var. Yakınına aldırıp yorum yapmasını sağlayabiliryorlar.

Doğrusu bende mağazaya suç atamıyorum. Fakat ürünü nasıl tedarik ettiği ile ilgili bir durum. Güvenilir olmayan kaynaklardan tedarik etmişse bu mağazanın hatası.
Evet o konu beni de biraz rahatsız ediyor açıkçası.

Yorumlarda da şöyle bir sorun var. Yakınına aldırıp yorum yapmasını sağlayabiliryorlar.
Evet onun önüne geçmek ve takibini yapmak pek mümkün değil. Fakat yine de 8 yorum, bir ürün için iddialı bir rakam. %100 mağaza puanı da hakeza.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı