150 liranın altındaysa alabilirsin, eğer 150 lirayı aşıyorsa; Corsair, Sandisk gibi markalara bakmanı öneririm. Bu arada çok az fiyat farkıyla 240GB da alabilirsin. Amazonda 240GB Kinsgston A400 modeli 224TL.
Yeni kullanmaya başladım iş görür vadettiği değerleri tam veremiyor. Sadece Windows ve gerekli sürücüleri kurdum. Nanokatalog üzerinden aldım fiyat uygun ama firma teslimat süresinde tam bir fiyasko yurt dışı depolarından tedarik ediyorlar. Normalde 1 hafta diyorlar ama 24 gün sonra gönderim yaptı.
Yeni kullanmaya başladım iş görür vadettiği değerleri tam veremiyor. Sadece Windows ve gerekli sürücüleri kurdum. Nanokatalog üzerinden aldım fiyat uygun ama firma teslimat süresinde tam bir fiyasko yurt dışı depolarından tedarik ediyorlar. Normalde 1 hafta diyorlar ama 24 gün sonra gönderim yaptı.
Evet onu ben göstermedim ama neyse M2 almak yerine SSD almak daha iyi bence. Okuma hızı pek farklı değil gibi bahsettiğin M2'nin. Tam emin değilim ama net bilen birisi cevap yazar sanırım konuya.
Evet onu ben göstermedim ama neyse M2 almak yerine SSD almak daha iyi bence. Okuma hızı pek farklı değil gibi. Tam emin değilim ama net bilen birisi cevap yazar sanırım konuya.