WD Green 240GB M.2 SSD alınır mı?

Mr.Kitty

Hectopat
Arkadaşlar ana kartım Gigabyte B450 SH2 sorunsuz çalışır mı?
WD Green 240GB M.2 SSD alınır mı?
Bütçem 300TL.

Hocam, sorunlu bir model değil. Fakat normal bir SSD'de alabilirsiniz. Arkadaşım tavsiye etmiş. Güzel bir ürün.

Oyun için kullanacaksanız NVMe M.2'ler ile SATA SSD'ler arasında bir fark göremiyorum. YouTube'dan "NVMe M.2 vs SATA" yazıp kıyaslamalara bakabilirsiniz. Tabi boyut yükseltikçe fiyat farkı da artıyor. Video işlemiyor, sürekli yüksek boyutlu dosyaları taşımıyorsanız; oyun oynar film izlerim diyorsanız SATA yeterli. Hele eski hard diskli sistemden SSD'ye yeni geçiyorsanız çok fazlasıyla yeterli.

Düzenleme: Aldığınız m2 sata hızındaymış nvme değil. Zaten nvmelerle fark oluyor. Kronik sorunlu olmayan daha ucuzunu bulursanız onu alın.

Hocam, sorunlu bir model değil. Fakat normal bir SSD'de alabilirsiniz. Arkadaşım tavsiye etmiş. Güzel bir ürün.
Hem estetik hemde ikinci disk olarak kullanacağım. Kablosuz takılıyor değil mi bu ? Eğer bana problem çıkartmıcaksa tek farkı normal ssd gibi çalışacaksa bunu almak isterim.

Hem estetik hemde ikinci disk olarak kullanacağım. Kablosuz takılıyor değil mi bu ? Eğer bana problem çıkartmıcaksa tek farkı normal ssd gibi çalışacaksa bunu almak isterim.
Evet hocam RAM takar gibi takacaksınız.

örnek olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru hocam. Ayrı bir slota takılıyor. Alabilirsiniz. Sorunlu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…