Apacer PANTHER AS340/240GB 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Oyun için kullanacaksanız NVMe M.2'ler ile SATA SSD'ler arasında bir fark göremiyorum. YouTube'dan "NVMe M.2 vs SATA" yazıp kıyaslamalara bakabilirsiniz. Tabi boyut yükseltikçe fiyat farkı da artıyor. Video işlemiyor, sürekli yüksek boyutlu dosyaları taşımıyorsanız; oyun oynar film izlerim diyorsanız SATA yeterli. Hele eski hard diskli sistemden SSD'ye yeni geçiyorsanız çok fazlasıyla yeterli.
Düzenleme: Aldığınız m2 sata hızındaymış nvme değil. Zaten nvmelerle fark oluyor. Kronik sorunlu olmayan daha ucuzunu bulursanız onu alın.
Hem estetik hemde ikinci disk olarak kullanacağım. Kablosuz takılıyor değil mi bu ? Eğer bana problem çıkartmıcaksa tek farkı normal ssd gibi çalışacaksa bunu almak isterim.
Hem estetik hemde ikinci disk olarak kullanacağım. Kablosuz takılıyor değil mi bu ? Eğer bana problem çıkartmıcaksa tek farkı normal ssd gibi çalışacaksa bunu almak isterim.