- Makaleler
- 9
Hocam garanti vermiyorum forumda o modeli kullanan yok. Bir şey olur ben üzülürüm para kıyın bence birazcık.Bu attığım linkteki modeli 230 TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata değmez mi?
Hocam garanti vermiyorum forumda o modeli kullanan yok. Bir şey olur ben üzülürüm para kıyın bence birazcık.Bu attığım linkteki modeli 230 TL'ye alabiliyorum. Bu fiyata değmez mi?
Arada 100 TL oynayacakHocam garanti vermiyorum forumda o modeli kullanan yok. Bir şey olur ben üzülürüm para kıyın bence birazcık.![]()
Ben sorumluluk kabul etmiyorum ama o marka eski markadır sorun çıkaracağını sanmam.Arada 100 TL oynayacak.![]()
232 TL'ye 256GB modelini satın aldımBen sorumluluk kabul etmiyorum ama o marka eski markadır sorun çıkaracağını sanmam.
Promosyon kodu ile 232 TL'ye bu modeli aldım hocam.Kingston 240GB A400 SATA3 2.5 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston 240GB A400 SATA3 2.5 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
10 TB yazma ve okuma daha sağlık %96.Sağlığı hızlı düşüyor. Okuma-yazma problemleri oluyor. Isınma sorunu var. Daha saymamı ister misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.