Dünyanın en iyi SSD'lerini üretiyor falan demedim, en köklü üreticilerden birisi dedim, piyasada en tecrübeli üreticilerden. Yani boşuna Toshiba'nın ürettiği NAND'lara destan dökmene gerek yok.
Vasatmış
O listeye 4-5 dostumla birlikte uğraştık, en çok da ben uğraştım. Yabancıların SSD Tier Listlerinden de, hatta yaparken örnek aldığım meşhur SSDs listesinden de daha kapsamlı bir hale geldi. O yazdığım şey de dalgınlığıma gelmiştir, belirtseydin düzeltirdim ama bunu benle tartışırken hata olarak söylemeyi tercih ettin sanki elinize bir koz geçecekmiş gibi, önemli değil. Ama söylemeliyim ki öğrenmen gereken çok şey var oradan
Kötü kontrolcü ekini forumdan birinin ricası üzerine eklemiştim oraya. Sınıfına göre öyle değil tabii ki. WD Green'le karşılaştırıyor olursak elbette överim. Düşük seviye SSD'lerde SMI SM2259XT, SMI SM2258XT, Maxio MAS0902A gibi kontrolcülerden daha iyi iş çıkardığı kesin. 32 MB SDRAM bile var üstünde.
Zahmet olacak 970 EVO Plus öner zaten
Hala ömründen yiyor falan diyorsun... Üstteki mesajlarımda yeteri kadar bahsettim tekrar okursan SSD'nin orada yazan kalan ömrüyle bir alakasının olmadığını uygulamalı bir şekilde anlatmıştım.