WD Green 500 GB HDD alınır mı?

Arkadaşlar genelde 500 GB hard diskler yenilenmiş olduğu için tereddüt etmiştim ama satıcıya sorduğumda ürün sıfırdır dedi sizce alınır mı? Ürün linki şu: https://www.hepsiburada.com/wd-500g...k-wd5000avds-p-HBCV000002BPU8?magaza=Maxpower

WD Green serisi oyun için asla alınmamalı dosya falan depolayacaksan alabilirsin.

Düzeltme: Satıcıya ben güvenmedim WD Green serisindeki hard diskler 7200 RPM değildir ve SATA 2 yazmış SATA 3 yazmalıydı şahsen güvenmedim.

WD Green serisi oyun için asla alınmamalı dosya falan depolayacaksan alabilirsin.

Düzeltme: Satıcıya ben güvenmedim WD Green serisindeki hard diskler 7200 RPM değildir ve SATA 2 yazmış SS'ta 3 yazmalıydı şahsen güvenmedim.
Hocam hikayeli oyunları ona atarım diye düşünmüştüm. O zaman mecbur WD Blue serisine bakmalıyım.

Biraz geç oldu ama yanıtın faydalı olacağını düşünüyorum. Piyasada Green adı altında satılan HDD'ler çoğu Green değildir. WD (Caviar) Green HDD serisi 1TB'dan başlar. Daha düşük kapasitede WD (Caviar) Green HDD yoktur.

Peki bu satılanlar ne?
Bunlar WD Purple serisinin öncülü olan WD AV GP(Green Power) serisi HDD'lerdir. Bunlar Surveillance uygulamaları için üretilmiştir. WD Purple çıktıktan sonra yerini Purple'lara bırakmıştır. Etiketleri Caviar Green ile benzer olduğu için bilgisiz vatandaşları kolayca kandırıp bunu satabilmektedirler.

Birinci resimdeki WD (Caviar) Green HDD. Gerçek Green HDD bunlardır. İkinci resimdeki ise bizim çakal esnafın WD Green diye sattığı HDD'ler.

Dosya Ekleri

• 1724600816884.jpg
    1724600816884.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 1724600855952.jpg
    1724600855952.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı