MX olmasın o? BX iyi değil.Crucial BX serisi tavsiye. Performansı Samsung'a yakın denebilir
MX olmasın o? BX iyi değil.Crucial BX serisi tavsiye. Performansı Samsung'a yakın denebilir
250 Tl civarında abi, samsung maalzlsf çok pahalı.Bütçe tam olarak kaç TL?
Rehber: WD Green SSD'ler neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere WD Green SSD'ler neden tercih edilmemeli? Sorusunun cevabını vermeye çalışacağım. Kendinizi direkt konunun ortasında bulacaksınız, pek iyi bir giriş olmadı. Kusura bakmayın. Öncelikle WD'nin en giriş seviyesi SSD'sidir kendisi. 3D NAND yerine 2D NAND...www.technopat.net
Kendimce bunu almayı düşünüyorum, forumlarda araştırdım dediğiniz gibi her ssd de sorun yaşayan var. Gigabayte hem bilindik marka. Zaten Windows'u kurcam gerekli temel programlar + steam ve riot kurcam. Çok dosya aktarmalık bişiyle uğraşmıyorum.Gigabyte Gstfs31240gntd 240 Gb Sata 500-420mb/s 2.5'' Flash Ssd Fiyatı - Trendyol
Gigabyte Gıgabyte 240gb Gp-gstfs31240gntd 500- 420mb/s Ssd Sata-3 Disk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bıktım bundan, şunu artık okumanız lazım:Kingston 871 saatlik kullanmada sağlık durumu %98'e düştü ve bu öyle aman aman bir kullanma değil normal günlük ev bilgisayarımda kullanıyorum, hiç ağır bir işlem yapmadım. Eğer şu anda alacak olsam Samsung alırdım herhalde.
Okudum, cahillik etmişim bilmiyordum böyle olduğunu. Bilgilendirme için teşekkürler.Bıktım bundan, şunu artık okumanız lazım:
Rehber: SSD Sağlığını Yorumlama
SSD kullanan herkes sağlığı düşse de konu açsam der gibi sağlık takip eder olmuş. Ben de doğru bilinen bazı yanlışlar hakkında rehber niteliğinde bir konu açmak istedim. Tam olarak rehber oluyor mu emin değilim ama bence oluyor. Her sağlık düşüşü sorun değildir! Sebep ise şu: SSD'ler sağlık...www.technopat.net
Hah sonunda doğru dürüst bir öneri gördüm şükürler olsun. Birisi demiş tüm SSD'ler sorunlu, birisi demiş Crucial BX serisi al. Patriot Burst alınır o bütçelere en iyi. Ara sıra fiyatı düşen ve 860 EVO ile eşit Barracuda 120 var bir de. Yine 273 TL civarlarına düşse onu önerirdik ama düşmüyor. Patriot almak daha mantıklı o yüzden.Bunu alın.![]()
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.