WD Green mi Kingston SSD mi?

Bütçe tam olarak kaç TL?
250 Tl civarında abi, samsung maalzlsf çok pahalı.
Kendimce bunu almayı düşünüyorum, forumlarda araştırdım dediğiniz gibi her ssd de sorun yaşayan var. Gigabayte hem bilindik marka. Zaten Windows'u kurcam gerekli temel programlar + steam ve riot kurcam. Çok dosya aktarmalık bişiyle uğraşmıyorum.

Kingston 871 saatlik kullanmada sağlık durumu %98'e düştü ve bu öyle aman aman bir kullanma değil normal günlük ev bilgisayarımda kullanıyorum, hiç ağır bir işlem yapmadım. Eğer şu anda alacak olsam Samsung alırdım herhalde.
Bıktım bundan, şunu artık okumanız lazım:

Bıktım bundan, şunu artık okumanız lazım:
Okudum, cahillik etmişim bilmiyordum böyle olduğunu. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bunu alın.
Hah sonunda doğru dürüst bir öneri gördüm şükürler olsun. Birisi demiş tüm SSD'ler sorunlu, birisi demiş Crucial BX serisi al. Patriot Burst alınır o bütçelere en iyi. Ara sıra fiyatı düşen ve 860 EVO ile eşit Barracuda 120 var bir de. Yine 273 TL civarlarına düşse onu önerirdik ama düşmüyor. Patriot almak daha mantıklı o yüzden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı