970 EVO Plus 500GB almayı planlıyordum ama bu SSD çıktı karşıma fiyatı da gayet iyi geldi. Sadece oyun ve gündelik kullanım için alacağım. PC'de sadece HDD olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Anakart B450M S2H v2. anakartla bir uyum sorunu olmaz sanırım. Alınır mı sizce?
Samsung EVO Plus 3500/3200 MHz yazma okuma değeri sunabiliyor. Tamamen farklı segmentte ürünler. Eğer imkanın var ise Samsung daha performanslı bir seçim olacaktır.
Samsung EVO Plus 3500/3200 MHz yazma okuma değeri sunabiliyor. Tamamen farklı segmentte ürünler. Eğer imkanın var ise Samsung daha performanslı bir seçim olacaktır.
Sadece günlük kullanımda çok fark yaratmaz tarzı şeyler okumuştum okumayazma hızları arasında ama ürün kalitesi ve kullanım ömrü farkı varsa Samsung tercihim olucak yine.
Sadece günlük kullanımda çok fark yaratmaz tarzı şeyler okumuştum okumayazma hızları arasında ama ürün kalitesi ve kullanım ömrü farkı varsa Samsung tercihim olacak yine.
Western Digital 500 GB SN750 WDBRPG5000ANC M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.