WD Green SN350 alınır mı?

jrsentinel

Kilopat
970 EVO Plus 500GB almayı planlıyordum ama bu SSD çıktı karşıma fiyatı da gayet iyi geldi. Sadece oyun ve gündelik kullanım için alacağım. PC'de sadece HDD olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Anakart B450M S2H v2. anakartla bir uyum sorunu olmaz sanırım. Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung EVO Plus 3500/3200 MHz yazma okuma değeri sunabiliyor. Tamamen farklı segmentte ürünler. Eğer imkanın var ise Samsung daha performanslı bir seçim olacaktır.

Samsung EVO Plus 3500/3200 MHz yazma okuma değeri sunabiliyor. Tamamen farklı segmentte ürünler. Eğer imkanın var ise Samsung daha performanslı bir seçim olacaktır.
Sadece günlük kullanımda çok fark yaratmaz tarzı şeyler okumuştum okumayazma hızları arasında ama ürün kalitesi ve kullanım ömrü farkı varsa Samsung tercihim olucak yine.

Sadece günlük kullanımda çok fark yaratmaz tarzı şeyler okumuştum okumayazma hızları arasında ama ürün kalitesi ve kullanım ömrü farkı varsa Samsung tercihim olacak yine.

Okuma/yazma hızı günlük kullanıcı ve oyuncu için önemsizdir. Ama kalite, kontrolcü, DRAM farkları var.

Peki en az 500GB olacak şekilde içine sistem kuracağım bi m2 tavsiye edebilir misin 1000 TL bandında?
500 GB yeterli dersen bunu öneririm;

1 TB olsun dersen bütçe artmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı