Sistemi kuralı 1 hafta olmadı bile. Windows geç açılmasıyla SSD için test yapmak istedim, Crystal Disk Mark okuma hızı 70 MB/s gösterince N11 aracılığıyla satıcı WD ile iletişime geçmemi sonrasında kendisine ürünü yollamamı istedi o garantiye yollayacakmış ama ben WD ile iletişime geçemedim nasıl iletişim kurulur bilen varsa yardımcı olsun, sizce ne yapmalıyım gönderirsem sonuç değişir mi? Bu değerler neden böyle olabilir?
Son olarak ikinci resimde bellenim güncellemesi var güncelleme yaparsam verilerim silinir mi ve düzelme olur mu?
Doğru sitede yok ama satıcılar neden yazma hızı belirtti acaba sizce göndermek mantıklı mı giderse kargo ücreti ve içindeki windows 10 bana 25 tl daha zarar yaratacak
WD servisine gönderiyorsan bir anlamı yok. Satıcıya göndersen de çözülebilecek bir durum yok, var diyorsan belki. W10 zaten Intel sitesinden indiriliyor. Sende anahtar olması yeterli.
Ürünü yolladım aonuçları yazacağım.
ürün değişikliği yapıldı sıfır ürün yolladılar fakat aynı sorun mevcut 500 okuma 100-200 arası yazma değeri var tekrar yollayacağım galiba ama bıktırdı beni almayı düşünen varsa başka ssd'ye yönelsin.
Ürünü yolladım aonuçları yazacağım.
ürün değişikliği yapıldı sıfır ürün yolladılar fakat aynı sorun mevcut 500 okuma 100-200 arası yazma değeri var tekrar yollayacağım galiba ama bıktırdı beni almayı düşünen varsa başka ssd'ye yönelsin.