WD HDD nasıl notebooka takılır?

Metehanss

Picopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
237
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evde şöyle iki tane hard disk buldum ama bunu nasıl laptopa takacağım?

WhatsApp Image 2021-04-19 at 13.37.12 (1).jpeg


WhatsApp Image 2021-04-19 at 13.37.12.jpeg
 
Kutu bulunur,kabloya göre biraz pahali.
Kablo ile kullanım biraz riskli devre kartı açıkta düşerse çarparsa veya iletken birseye dokunup kısa devre olursa hem veriler hem hdd gidebilir.Kablo günlük kullanım için değil genelde teknik servisler için daha uygundur.
 
Kutu bulunur, kabloya göre biraz pahali.
Kablo ile kullanım biraz riskli devre kartı açıkta düşerse çarparsa veya iletken bir şeye dokunup kısa devre olursa hem veriler hem HDD gidebilir. Kablo günlük kullanım için değil genelde teknik servisler için daha uygundur.

Buna uygun kutu önerir misiniz ben biraz baktımda anlayamadım çünkü büyük gibi duruyor.
 
Ben hic alıp kullanmadım yanlış öneri vermek istemem 3.5 HDD harici kutu diye aratin ,Amazonda değişik modeller fiyatlar bulabilirsiniz. Evet 3.5 olanlar biraz buyuk.
 
Harici olarak kutulu veya kutusuz kullanabilirsiniz. Kutulu olanlar mantıken daha pahalı oluyorlar. Ancak kutusuz yani direkt kablo ile bağlamak isterseniz dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Alacağınız kablonun üzerinde muhakkak 12V adaptör girişi olmalı. Örnek olması açısından aşağıda paylaştığım ürün tarzındakilere bakabilirsiniz. Bazı ürünlerde yanında adaptör verilmiyor yani sizin ayrı almanız gerekebiliyor ona da dikkat etmeniz lazım.
Kutulu bakmak isterseniz de yine örnek olması açısından aşağıdaki ürüne bakabilirsiniz.
Aşağıdaki ürün ve benzerleriyle 3.5 HDD'leri çalıştıramazsınız.
 

Geri
Yukarı