WD SN5000 oyun için kullanılır mı?

• Konuyu başlatan wennzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 68

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Anakart
MSI B560M PRO-VDH
500GB'lık versiyonundan alacağım yarın. Sistemimde şuan halihazırda Windows'un, oyunların ve programların kurulu olduğu Kioxia Exceria G2 1TB var fakat neredeyse 100GB kadar yerim kaldı. 100GB'ın altınada pek düşmek istemiyorum. Şuan bu SSD PCIe 4 slotunda takılı ancak WD SN5000 geldiğinde G2'yi PCIe 3 slotuna, WD'yi PCIe 4 slotuna takıp kullanmayı düşünüyorum. Oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı bu disk?

Genel düşünceleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Depolama için gayet iyi bir SSD'dir, üzmez. Ancak 500 GB alacaksanız daha iyi bir model olan SN580 almanizi oneririm. 1 TB alcaksaniz da Exceria Pro alip ana SSD yapabilirsiniz.

Depolama için gayet iyi bir SSD'dir, üzmez. Ancak 500 GB alacaksanız daha iyi bir model olan SN580 almanizi oneririm.
Araştırdığımda SN580'in bundan çok çok azıcık bir farkla düşük bir performansı olduğunu okumuştum. Teknik özellikleri karşılaştırdığımda SN5000 daha iyi geldi.

1 TB alcaksaniz da Exceria Pro alip ana SSD yapabilirsiniz.
Maalesef bütçem o kadar çıkmadığı için depolama ve oyun için SSD arıyorum.

Araştırdığımda SN580'in bundan çok çok azıcık bir farkla düşük bir performansı olduğunu okumuştum. Teknik özellikleri karşılaştırdığımda SN5000 daha iyi geldi.

Maalesef bütçem o kadar çıkmadığı için depolama ve oyun için SSD arıyorum.

SN580 200 MB HMB kullanirken SN5000 64 MB kullaniyor, hizlarini daha iyi koruyacaktir SN580. Cok farklari olmayan modeller onun disinda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı