WD10EZEX-00BN5A0 HDD Sorunları

Canemre35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Vatanbilgisayar'dan PC topladım, yaklaşık 5 ay kadar oluyor ve bazı sorunlar yaşıyorum. Taşadığım sorunlar şunlar arkadaşlar:

1- Harddiskim anladığım kadarıyla sorunlu.

HD Tune sonuçları.

Hardisk kullanımı %100 olduğundan benchmark testi yapamıyorum.

2- Sapphire R7 250X Vapor-x ekran kartım var. Bu kartan ıslık sesi benzeri ses geliyor, bunun sebebi nedir?

Ve arkadaşlar şöyle bir sorum daha var, ben kasayı komple Vatan'a mı veriyim yapsınlar? Yoksa arzalı parçaları söküp mü vereyim ?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı diski 3 yıldır kullanıyorum, hasarlı blok sayısı sıfır. Muhtemelen sana bozuk disk gelmiş, ya da montaj esnasında (ya da daha sonra kasayı) yere düşürmüşsünüz. Garantiye gönderin.

Aynı diski 3 yıldır kullanıyorum, hasarlı blok sayısı sıfır. Muhtemelen sana bozuk disk gelmiş, ya da montaj esnasında (ya da daha sonra kasayı) yere düşürmüşsünüz. Garantiye gönderin.
Ben kasayı kople vatandan topladım pc yi kurdum 1-2 ay kullandım ve HHD sorunları yaşadım önce windows tan sandım fakat değilmiş ve kasa hiç bir darbe almadı.

Arkadaşlar iyi günler. Arkadaşlar harddiskimi vatana verdim ve onlarda servise yolladı tam 1 hafta sonra geldi harddisk ve sıfırını verdiler. Ben yeni bir tarama yaptım sizce sonuçlar iyimi şimdiden teşekkürler.

HD TUNE sonuçları:

Sonuçlar bunlar arkadaşlar bi sorum daha olacak harddiskin poşetinin içinde küçük bir kağıt parçası var böle beyaz renginde tuz gibi o nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…