Wdiwifi.sys mavi ekran hatası

Chaqrin

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cihazım ASUS TUF A15 2021. WinDbg programında şu çıktıyı alıyorum. Driver silip tekrar kurdum yine çözemedim bu sorun sadece pildeyken yaşanıyor. Çözümü bilen var mıdır?

Kod:
SYMBOL_NAME:  wdiwifi!CPeerTable::RemovePeer+6f

MODULE_NAME: wdiwifi

IMAGE_NAME:  wdiwifi.sys

IMAGE_VERSION:  10.0.26100.3624

STACK_COMMAND: .process /r /p 0xffffb00a62743040; .thread 0xffffb00a6b4c9500 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET:  6f

FAILURE_BUCKET_ID:  AV_wdiwifi!CPeerTable::RemovePeer

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {936ed1e2-a7cc-655e-3d32-61b478b7578b}

Followup:     MachineOwner
---------

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, dosyayı incelediğimi ve sürücü kaynaklı olabileceğini belirttim. Neden yorum yapmak için yorum yapayım? Kötü bir şey de demedim. Neyse, umarım sorununuz çözülür. İyi akşamlar.

Özür dilerim belki de sert çıkıştım teşekkürler yardımınız için.

Rica ederim ne demek.
İşlemler sonrasında olumlu/olumsuz bir dönüt verebilirseniz sevinirim.

Hocam sorun sanırım çözüldü ama Wi-Fi sürücüsünü otomatik güncelliyor haliyle en yenisini kurduğu için yine aynı sorunu yaşıyorum her seferinde kaldırıp eskisini yüklemekte yorucu olur bu sorunu nasıl çözerim?

Özür dilerim belki de sert çıkıştım teşekkürler yardımınız için.

Hocam sorun sanırım çözüldü ama Wi-Fi sürücüsünü otomatik güncelliyor haliyle en yenisini kurduğu için yine aynı sorunu yaşıyorum her seferinde kaldırıp eskisini yüklemekte yorucu olur bu sorunu nasıl çözerim?

Ayrıca şu an fark ettim ki sürücü değişmemesine rağmen yine yeniden başlattı kendini yani sanırım eski sürücü de olmuyor yani mavi ekranda vermiyor sadece yeniden başlıyor laptop pildeyken.

@KojiroHyuga04 çözüm yok mu hocam?

@KojiroHyuga04 usta

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı