Çözüldü We need to restart your computer hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TalkingCure

Hectopat
Her zaman olmasa da arada sırada bilgisayar kitleniyor ve birkaç saniye sonra şuna benzer bir yazı geliyor: 'We need to restart your computer .' . Bu olayın en can sıkıcı durumu ise bilgisayar kendini başlattıktan sonra 'System boot failure please insert boot device ' hatası alıyorum. Bu kadar şeyin üzerine birkaç dakika bekliyorum ve bilgisayar açılıyor. Hata herhangi bir zaman gelebiliyor o yüzden sistemdeki sorunları tam anlayamıyorum. Bundan dolayı harddiskimi servise vermiştim. Yenisini verdiler ancak yine aynı hatayı alıyorum. İşletim sistemim Windows 8.1 64 bit.(Orjinaldir.) RAMlerde bir sorun olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
HD Tune 5.50 çalıştırıp Health kısmından aldığınız görüntüyü buraya koyar mısınız?

Bir de bilgisayarınızın teknik özelliklerini belirtin.

Kusura bakmayın acil bir işim çıktığı için HD Tune deneyemedim. Akşam içerisinde buraya görüntüyü koyacağım.

Teknik özellikler:

• İşlemci: AMD FX8320
  • Anakart: ASUS M5A97 R2.0
  • Ekran Kartı:ASUS GTX760 DCU2 O.C.
  • RAM: GSKILL 2X4 8GB 1866 Mhz
  • Hard Disk: WD 1TB Caviar Blue.

Akşam görüntüyü buraya yükleyeceğim. Teşekkürler ilginiz için.

@Recep Baltaş, Şu anda kurdum HD Tune 5.50'yi hangi testleri yapıp resimlerini buraya atayım?

Pardon düzgün okumamışım yazdığınızı, Health kısmının görüntüsünü yüklüyorum hemen.

Yalnız şöyle bir sorun oldu. Sizin yazdığınızı okumadan önce benchmark testine başladım. Bilgisayar bir yerde takıldı mouse dahil hareket etmedi. Kasaya dokunduğum anda kendine geldi bilgisayar. Onun içinde bir screenshot atıyorum hemen.

08-Nisan-2014_19-19.png
08-Nisan-2014_19-22.png

Hocam, dediğiniz klasör Windows altında yada herhangi bir klasörde bulunmamakta. Arama kısmından denedim özellikle bulamayınca.

Şimdi technopatta aradım. Snırsam mavi ekran alınca minidump klasörü oluşuyormuş. Bir konuda öyle cevapladılar.

Evet bilgisayarım iki gündür hata vermiyor yine. Ancak iki gün sonra yine aynısı olabilir çünkü kafasına göre yapıyor bunu. Teşekkürler yardımlarınız için konuyu kitleyebilirsiniz. Hata aldığımda yeni konu açarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı