Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 11 Haziran 2021 #11 Böyle projeleri her zaman Github'ınıza ekleyin size faydası olacaktır. Ayrıca z-index: -2 , -3, -4 diye gider yani hangi layerı hangisinin önüne koymak isterseniz sayıları ona göre ayarlayabilirsiniz. Bende alev gibi yanan footer yapmıştım.
Böyle projeleri her zaman Github'ınıza ekleyin size faydası olacaktır. Ayrıca z-index: -2 , -3, -4 diye gider yani hangi layerı hangisinin önüne koymak isterseniz sayıları ona göre ayarlayabilirsiniz. Bende alev gibi yanan footer yapmıştım.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #12 Elinize sağlık güzel olmuş.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #13 T21 dedi: Güzel olmuş ama beyaz ve pembe renkleri göz yormaz mı? Genişletmek için tıkla... Renk seçimini rasgele yaptım hocam, tavsiyeniz için teşekkürler.
T21 dedi: Güzel olmuş ama beyaz ve pembe renkleri göz yormaz mı? Genişletmek için tıkla... Renk seçimini rasgele yaptım hocam, tavsiyeniz için teşekkürler.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 11 Haziran 2021 #14 Şekere benziyor.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2021 #15 oynozan dedi: GitHub - oynozan/landing-page-nav Contribute to oynozan/landing-page-nav development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, header etiketinde z-index:10; olacaktı, Github'a atmadan önce biraz kurcaladığımdan yazmamışım. Şimdi düzelttim.
oynozan dedi: GitHub - oynozan/landing-page-nav Contribute to oynozan/landing-page-nav development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, header etiketinde z-index:10; olacaktı, Github'a atmadan önce biraz kurcaladığımdan yazmamışım. Şimdi düzelttim.